Online Marketing Bureau Oud-Beijerland

Ben je op zoek naar een online marketing bureau in Oud-Beijerland, dan is het verstandig om goed naar de online marketingdiensten, ervaringen en kwalificaties te kijken. Een goed online marketing bureau is o.a. Google Partner en heeft zo mogelijk ook certificeringen van Bing, Facebook, Linkedin en andere marketing platforms. Een goed online marketingbureau heeft meestal klanten vanuit geheel Nederland en soms zelfs klanten vanuit het buitenland.

Specialisaties online marketing bureau.

Een online marketingbureau houdt zich meestal bezig met SEA (zoekmachine adverteren), SEO (zoekmachine optimalisatie), linkbuilding, CRO (conversie ratio optimalisatie), Social media adverteren en Marketing trainingen.

 

Waarom een online marketing strategie?

Een online marketing strategie is anno 2020 van essentieel belang om zichtbaar te zijn voor potentiële nieuwe klanten en om te groeien als bedrijf. Als je niet zorgt dat je online goed zichtbaar bent zal je merken dat je concurrenten je in rap tempo voorbij zullen gaan. Een online marketing strategie is eigenlijk niet meer dan een goed plan maken hoe je je potentiële klant wilt bereiken en met welke boodschap.

 

Online marketing bureau Hoeksche Waard

Een online marketing bureau in de Hoeksche waard heeft als voordeel dat het de lokale markt goed kent en is in staat om vooral lokale bedrijven goed te helpen met de lokale vindbaarheid in zoekmachines. Local SEO vergt dan ook een andere tactiek dan SEO optimalisatie voor landelijk bereik. Het zoekverkeer voor lokale zoekopdrachten (denk bijvoorbeeld aan een kapper of aan een schoonheidsspecialist of een honden trimsalon) is nu eenmaal anders dan het zoekverkeer voor een paar nieuwe sneakers. Als je nieuwe sneakers zoekt zal je zoekopdracht waarschijnlijk zijn iets van “Nike Airmax blauw maat 43”, terwijl de zoekopdracht voor een kapper waarschijnlijk zal zijn “kapper Oud-Beijerland” of “schoonheidsspecialist Oud-Beijerland” of “honden trimsalon Hoeksche Waard”. Zoals je ziet zijn bij lokale zoekopdrachten vaak een plaats of een gebied in de zoekopdracht verwerkt.

 

Wat is het verschil tussen “zelf doen” en uitbesteden aan een online marketing bureau?

Om online gevonden te worden is SEO een van de belangrijkste onderdelen. Het grootste probleem is dat ook je concurrenten deze techniek toepassen (of laten doen door een bureau) en het komt er dus op aan om dit op de juiste manier toe te passen om het maximale voordeel te behalen.

Één van de belangrijkste aspecten binnen zoekmachine optimalisatie is backlinking. Backlinks zijn linkjes op relevante andere websites die naar jouw websites leiden. Heb je een goed backlink profiel zal je al binnen 30 dagen de eerste resultaten kunnen zien, maar als je een slecht backlink profiel hebt dan kan je binnen een week al de eerste resultaten kunnen zien, maar dan in je nadeel. Het is dus zaak dat dit door een specialist wordt gedaan om niet je rankings te benadelen.
Een ander belangrijk aspect is SEA, beter bekent als zoekmachine adverteren. Zoekmachine adverteren is anno 2020 een specialistische klus geworden en regelmatig horen wij dat online adverteren niet werkt voor een bedrijf. In de praktijk blijkt dat dit veel voorkomt bij bedrijven die hun SEA zelf doen. Zij zijn niet gespecialiseerd en gebruiken vaak niet alle middelen op de juiste manier waardoor ze te veel voor een klik betalen of te weinig conversie behalen met als resultaat dat het een duur kanaal is wat te weinig oplevert.
Een ervaren online marketing bureau maakt hierin het verschil en zal er voor kunnen zorgen dat je ROI positief verbetert.

 

Ben je opzoek naar een Google Certified Online Marketing Bureau in Oud-Beijerland? Dan ben je bij AdBlendr bij het juiste adres. Neem vrijblijvend contact op via 085-0603 453 en vraag naar Peter van der Harg. (Senior Online Marketing Specialist & Google Partner).